IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Analysis by vibrational spectroscopy of seaweed with potential use in food, pharmaceutical and cosmetic industries
Pereira, L.; Ribeiro-Claro, P.J.A. (2015). Analysis by vibrational spectroscopy of seaweed with potential use in food, pharmaceutical and cosmetic industries, in: Pereira, L. et al. (Ed.) Marine algae: biodiversity, taxonomy, environmental assessment, and biotechnology. pp. 228–250
In: Pereira, L.; Neto, J.M. (Ed.) (2015). Marine algae: biodiversity, taxonomy, environmental assessment, and biotechnology. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1-4665-8167-8. viii, 390 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Pereira, L.
  • Ribeiro-Claro, P.J.A.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs