IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Structuring knowledge about fish quality
Løje, H.; Cowan, B.J.; Bremner, H.A.; Silberg, S.; Larsen, E. (2003). Structuring knowledge about fish quality, in: Luten, J.B. et al. Quality of fish from catch to consumer: Labelling, monitoring and traceability. pp. 287-291
In: Luten, J.B.; Oehlenschläger, J.; Ólafsdóttir, G. (2003). Quality of fish from catch to consumer: Labelling, monitoring and traceability. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-769981-4-0; e-ISBN 978-90-8686-510-9. 445 pp. https://dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-510-9, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Auteurs  Top 
  • Løje, H.
  • Cowan, B.J.
  • Bremner, H.A.
  • Silberg, S.
  • Larsen, E.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs