IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De bepaling van de door vethydrolyse ontstane vrije vetzuren in visserijproducten
Vyncke, W. (1972). De bepaling van de door vethydrolyse ontstane vrije vetzuren in visserijproducten. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 28. Centrum Landbouwkundig Onderzoek: Gent. 22 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoorden
    Acids
    Chemical compounds > Organic compounds > Lipids > Fats
    Fish

Auteur  Top 

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur