IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Fish proteins and peptide products: processing methods, quality and functional properties
Thorkelsson, G.; Slizyte, R.; Gildberg, A.; Kristinsson, H.G. (2009). Fish proteins and peptide products: processing methods, quality and functional properties, in: Luten, J.B. (Ed.) Marine functional food. pp. 115-133
In: Luten, J.B. (Ed.) (2009). Marine functional food. Wageningen Academic Publishers: Wageningen. ISBN 978-90-8686-078-4. 174 pp. https://dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-658-8, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Thorkelsson, G.
  • Slizyte, R.
  • Gildberg, A.
  • Kristinsson, H.G.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs