IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [228400]
Sensory aspects of heat-treated seafood
Hyldig, G. (2009). Sensory aspects of heat-treated seafood, in: Nollet, L.M.L. et al. Handbook of seafood and seafood products analysis. pp. 499-512. http://dx.doi.org/10.1201/9781420046359-c27
In: Nollet, L.M.L.; Toldrá, F. (Ed.) (2009). Handbook of seafood and seafood products analysis. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1420046-33-5. xviii, 910 pp. https://dx.doi.org/10.1201/9781420046359, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Hyldig, G.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur