IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Studie van de microbicide en de antioxidatieve eigenschappen van fenolen bij hardgezouten gerookte haring
Declerck, D. (1970). Studie van de microbicide en de antioxidatieve eigenschappen van fenolen bij hardgezouten gerookte haring. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 41(9). Ministère de l'Agriculture = Ministerie van Landbouw: Gent. 10 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Declerck, D., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur