IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

The method chosen for salting and smoking Atlantic salmon (Salmo salar, L.) affects the quality of the fillet
Espe, M.; Nortvedt, R.; Torrissen, O.J.; Lie (2001). The method chosen for salting and smoking Atlantic salmon (Salmo salar, L.) affects the quality of the fillet, in: Kestin, S.C. et al. Farmed fish quality. pp. 384-385
In: Kestin, S.C. et al. (2001). Farmed fish quality. First edition. Blackwel Science Ltd.: Bristol. ISBN 0-85238-260-X. 430 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Auteurs  Top 
  • Espe, M.
  • Nortvedt, R.
  • Torrissen, O.J.
  • Lie

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs