IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Determining nutritional quality and chemical changes during storage of fish silage produced using different combinations of undersized quota species
Van 't Land, M. (2017). Determining nutritional quality and chemical changes during storage of fish silage produced using different combinations of undersized quota species, in: Mees, J. et al. (Ed.) Book of abstracts – VLIZ Marine Scientist Day. Brugge, Belgium, 3 March 2017. VLIZ Special Publication, 79: pp. 85

Bijhorende data:
In: Mees, J.; Seys, J. (Ed.) (2017). Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day. Brugge, Belgium, 3 March 2017. VLIZ Special Publication, 79. Vlaams Instituut voor de Zee - Flanders Marine Institute (VLIZ): Oostende. ix, 129 pp., meer
In: VLIZ Special Publication. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ): Oostende. ISSN 1377-0950, meer

Beschikbaar in  Auteur 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust
Author keywords
    fish silage; nutrition; fishery byproducts; valorization; fishmeal substitute

Auteur  Top 
  • Van 't Land, M., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur