IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Hoe bereid ik vis
Coucquyt, P.; Francque, G.; Scheys, F. (2015). Hoe bereid ik vis. 3M Publishing: Malle. ISBN 978-90-78715-09-2. 144 pp.
cover

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Exploitation of natural resources RES.91 [105601]

Trefwoorden
    Fish products
    Food > Human food > Seafood
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Coucquyt, P.
  • Francque, G.
  • Scheys, F.

Abstract
    Wanneer is vis op zijn best en hoe maak je vis het lekkerst klaar? In 'hoe bereid ik vis vind je voor 40 vissoorten de beste aankoopperiode volgens het seizoen en de meest geschikte kooktechnieken in duidelijke stap-voor-stapgerechten bakken, grillen, frituren, marineren, pocheren, smoren,stoven en stomen.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs