IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen
Kreischer, L. (2015). Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen. Kosmos: Utrecht/Antwerpen. ISBN 978-90-215-6007-6. 192 pp.

Beschikbaar in  Auteur 
    VLIZ: Exploitation of natural resources RES.120 [105627]

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Kreischer, L.

Inhoud
  • Kreischer, L. (2015). Zeevenkel, in: Kreischer, L. Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen. pp. 56, meer

Abstract
    Groente uit zee is het nieuwe kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar. Het is het eerste boek over zeewier en de dagelijkse keuken, met 50 heerlijke en verrassende recepten. Van de maker van de Dutch Weed Burger.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur