IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Spectrochemical methods for the determination of metals in seafood
Sneddon, J.; Thibodeaux, C.A. (2009). Spectrochemical methods for the determination of metals in seafood, in: Nollet, L.M.L. et al. Handbook of seafood and seafood products analysis. pp. 751-771. http://dx.doi.org/10.1201/9781420046359-c38
In: Nollet, L.M.L.; Toldrá, F. (Ed.) (2009). Handbook of seafood and seafood products analysis. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1420046-33-5. xviii, 910 pp. https://dx.doi.org/10.1201/9781420046359, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Sneddon, J.
  • Thibodeaux, C.A.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs