IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Volatile aroma compounds in fish
Ólafsdóttir, G.; Jónsdóttir, R. (2009). Volatile aroma compounds in fish, in: Nollet, L.M.L. et al. Handbook of seafood and seafood products analysis. pp. 97-117. http://dx.doi.org/10.1201/9781420046359-c8
In: Nollet, L.M.L.; Toldrá, F. (Ed.) (2009). Handbook of seafood and seafood products analysis. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1420046-33-5. xviii, 910 pp. https://dx.doi.org/10.1201/9781420046359, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Ólafsdóttir, G.
  • Jónsdóttir, R.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs