La valeur alimentaire du poisson de mer
Van de Velde, A.J.J. (1946). La valeur alimentaire du poisson de mer, in: 3e Internationaal Congres van de Zee, Oostende 18 tot 22 juli 1946: verslagen = 3ième Congrès International de la Mer, Ostende du 18 au 22 juillet 1946: rapports. Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports), 3: pp. 393-396
In: (1946). 3e Internationaal Congres van de Zee, Oostende 18 tot 22 juli 1946: verslagen = 3ième Congrès International de la Mer, Ostende du 18 au 22 juillet 1946: rapports. Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports), 3. Bestuur van het Zeewezen: Oostende. 617 pp., meer
In: Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports). Bestuur van het Zeewezen: Oostende. , meer
| |