IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Dietary lipids and transfer in sea water affect lipid composition of tissues in the brown trout (Salmo trutta)
Viau, M.; Gandemer, G.; Rechignat, H.; Arzel, J.; Guillaume, J. (2000). Dietary lipids and transfer in sea water affect lipid composition of tissues in the brown trout (Salmo trutta), in: Baudimant, G. et al. Marine lipids: Proceedings of the Symposium held in Brest, 19-20 November 1998. Actes de Colloques - IFREMER, 27: pp. 140-145
In: Baudimant, G. et al. (2000). Marine lipids: Proceedings of the Symposium held in Brest, 19-20 November 1998. Actes de Colloques - IFREMER, 27. IFREMER: Plouzané. ISBN 2-84433-041-X. 235 pp., meer
In: Actes de Colloques - IFREMER. Institut Français de Recherche pour l'Exploitation de la Mer (IFREMER): Brest. ISSN 0761-3962, meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Viau, M.
  • Gandemer, G.
  • Rechignat, H.
  • Arzel, J.
  • Guillaume, J.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs