IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel
Tack, J.; Linssen, M. (2004). De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel. Kosmos-Z&K Uitgevers: Utrecht. ISBN 90-215-8211-2. 240 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Exploitation of natural resources RES.37 [105551]

Trefwoorden
    Biodiversity
    Biological resources

Auteurs  Top 
  • Tack, J., meer
  • Linssen, M.

Abstract
    Er is blijkbaar iets aan de hand met onze voeding. Kan de aarde onze eetlust wel aan? Wat is de ecologische voetafdruk van zalm met papajaboter? Zijn biologisch geteelde tomaten even lekker dan die uit de standaard tuinbouw? Dit kookboek met 125 internationale recepten, geeft heel veel informatie voor wie meer wil weten over de achtergrond en de gevolgen van lekker eten. Het is geschreven om de afstand tussen keuken en natuur een stukje kleiner te maken. De schrijver, Jurgen Tack, ontving er de Canvas Overleven EOS-prijs voor als beste wetenschapsauteur.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs