IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Emulsifier type, metal chelation and pH significantly affect oxidative stability in omega-3 enriched oil-in-water emulsions
Haahr, A.-M.; Jacobsen, C. (2005). Emulsifier type, metal chelation and pH significantly affect oxidative stability in omega-3 enriched oil-in-water emulsions, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 33
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Haahr, A.-M.
  • Jacobsen, C.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs