IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van wijting (Gadus merlangus L.) tot gemalen visvlees
Declerck, D. (1977). Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van wijting (Gadus merlangus L.) tot gemalen visvlees. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 127 - VB/VV (I.W.O.N.L.) 21. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 12 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Gadus merlangus Linnaeus, 1758 [WoRMS]

Auteur  Top 
  • Declerck, D., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur