IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Smoke flavoring technology in seafood
Varlet, V.; Serot, T.; Prost, C. (2009). Smoke flavoring technology in seafood, in: Nollet, L.M.L. et al. Handbook of seafood and seafood products analysis. pp. 233-254. http://dx.doi.org/10.1201/9781420046359-c15
In: Nollet, L.M.L.; Toldrá, F. (Ed.) (2009). Handbook of seafood and seafood products analysis. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1420046-33-5. xviii, 910 pp. https://dx.doi.org/10.1201/9781420046359, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Varlet, V.
  • Serot, T.
  • Prost, C.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs