IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Effects of dietary triacylglycerol structure on plasma and liver lipid levels in rats fed low-diets containing n-3 polyunsaturated fatty acids of marine origin
Porsgaard, T.; Xu, X.; Mu, H. (2005). Effects of dietary triacylglycerol structure on plasma and liver lipid levels in rats fed low-diets containing n-3 polyunsaturated fatty acids of marine origin, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 22
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Porsgaard, T.
  • Xu, X.
  • Mu, H.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs