Katholieke Universiteit Leuven; Interfacultair Centrum voor Agrarische Geschiedenis; Centrum Agrarische Geschiedenis (CAG), meer
Contact op het instituut:
Tel.: +32-(0)16-32 35 73
E-mail:
| |
Boek [show] |
- Vervaele, K.; Fockedey, N.; Bisschop, C. (2014). Pel grijze garnalen en proef de verhalen. Online editie op 'Het Virtuele Land. Erfgoed van landbouw, platteland en voeding'. Centrum Agrarische Geschiedenis: Leuven. 12 pp., meer
|
Abstracts (3) [show] |
- Bisschop, C. (2016). Paling in ’t groen. Over peuren en verwerken, in: Lescrauwaet, A.-K. et al. (Ed.) Abstractenboek studiedag “Vissen in het verleden. Een multidisciplinaire kijk op de geschiedenis van de Belgische zeevisserij”. VLIZ Special Publication, 76: pp. 107-118, meer
- Bisschop, C.; Fockedey, N.; Vervaele, K. (2014). Garnalenverhalen – culinair erfgoed van de vingertjes gelikt, in: Lescrauwaet, A.-K. et al. (Ed.) Abstractenboek studiedag “Vissen in het verleden. Een multidisciplinaire kijk op de geschiedenis van de Belgische zeevisserij”. VLIZ Special Publication, 68: pp. 69-71, meer
- Fockedey, N.; Vervaele, K.; Bisschop, C. (2014). Peeling shrimp and oral history, in: Abstracts IMSCC 2014: 1st International Marine Science Communication Conference, 8-9 September 2014, Porto, Portugal. pp. 1, meer
|
Overige publicatie [show] |
- Fockedey, N.; Vervaele, K.; Bisschop, C. (2014). Peeling shrimp and oral history. Poster presented at IMSCC 2014 1st International Marine Science Communication Conference, 8-9 September 2014. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)/Centre for Agricultural History (CAG): Oostende, Leuven. 1 poster pp., meer
|
|