Universiteit Gent; Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen; Departement Volksgezondheid en Eerstelijnszorg, meer
|
A1 publicaties (3) [show] |
- Antonijevic, B.; Matthys, C.; Sioen, I.; Bilau, M.; Van Camp, J.; Willems, J.L.; De Henauw, S. (2007). Simulated impact of a fish based shift in the population n-3 fatty acids intake on exposure to dioxins and dioxin-like compounds. Food Chem. Toxicol. 45(11): 2279-2286, meer
- Sioen, I.; Matthys, C.; De Backer, G.; Van Camp, J.; De Henauw, S. (2007). Importance of seafood as nutrient source in the diet of Belgian adolescents. J. hum. nutr. diet. (Print) 20(6): 580-589. https://dx.doi.org/10.1111/j.1365-277X.2007.00814.x, meer
- Sioen, I.; Pynaert, I.; Matthys, C.; De Backer, G.; Van Camp, J.; De Henauw, S. (2006). Dietary intakes and food sources of fatty acids for Belgian women, focused on n-6 and n-3 polyunsaturated fatty acids. Lipids 41(5): 415-422, meer
|
Peer reviewed publicatie [show] |
- Bilau, M.; Sioen, I.; Matthys, C.; De Vocht, A.; Goemans, G.; Belpaire, C.; Willems, J.L.; De Henauw, S. (2007). Probabilistic approach to polychlorinated biphenyl (PCB) exposure through eel consumption in recreational fishermen vs. the general population. Food Addit. Contam. 24(12): 1-8. https://dx.doi.org/10.1080/02652030701459848, meer
|
Boekhoofdstuk [show] |
- Bilau, M.; Sioen, I.; Matthys, C.; De Vocht, A.; Goemans, G.; Belpaire, C.; Willems, J.; De Henauw, S. (2008). Polychlorinated biphenyl exposure through eel consumption in recreational fishermen, in: Belpaire, C. Pollution in eel: a cause of their decline? = Verontreiniging in paling: een oorzaak van zijn achteruitgang?. Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, M.2008.2: pp. 301-315, meer
|
Overige publicatie [show] |
- Bilau, M.; Sioen, I.; Matthys, C.; Goemans, G.; Belpaire, C.; De Vocht, A.; De Henauw, S. (2005). PCB exposure through eel consumption in sport fishers as compared to the general population: a probabilistic approach. Organohalogen Compounds 67: 1737-1740, meer
|
|