IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [346669]
Impact of dietary lipid source on muscle fatty acid composition and sensory evaluation of atlantic salmon (Salmo salar L.)
Obach, A.; Åsgard Bendiksen, E.; Rosenlund, G.; Gisvold, M. (2001). Impact of dietary lipid source on muscle fatty acid composition and sensory evaluation of atlantic salmon (Salmo salar L.), in: Kestin, S.C. et al. Farmed fish quality. pp. 391-392
In: Kestin, S.C. et al. (2001). Farmed fish quality. First edition. Blackwel Science Ltd.: Bristol. ISBN 0-85238-260-X. 430 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Auteurs  Top 
  • Obach, A.
  • Åsgard Bendiksen, E.
  • Rosenlund, G.
  • Gisvold, M.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs