IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [101228]
Gamma irradiation effect on protein and fatty acids of vacuum-packed, refrigerated horse mackerel (Trachurus trachurus)
Alves Silva, H.; Mendes, R.; Bandarra, N.M.; Monteiro, M.; Nunes, M.L.; Empis, J.M.A. (2005). Gamma irradiation effect on protein and fatty acids of vacuum-packed, refrigerated horse mackerel (Trachurus trachurus), in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 76
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Alves Silva, H.
  • Mendes, R.
  • Bandarra, N.M.
  • Monteiro, M.
  • Nunes, M.L.
  • Empis, J.M.A.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs