IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [101226]
The effect of surface treatment with disinfectants on colour characteristics of cold smoked Atlantic salmon
Birkeland, S.; Bjerkeng, B. (2005). The effect of surface treatment with disinfectants on colour characteristics of cold smoked Atlantic salmon, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 75
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Birkeland, S.
  • Bjerkeng, B.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs