emer. Prof. Dr Debevere, Johan |
Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid; Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP), more
Function: Professor
|
- Food2know, more
- UGent Aquaculture R&D Consortium, more
|
A1 Publication [show] |
- Debevere, J.; Devlieghere, F.; van Sprundel, P.; De Meulenaer, B. (2001). Influence of acetate and CO2 on the TMAO-reduction reaction by Shewanella baltica. Intern. J. Food Microbiol. 68(1-2): 115-123. http://dx.doi.org/10.1016/S0168-1605(01)00484-6, more
|
Peer reviewed publications (3) [show] |
- Sindayigaya, E.; Debevere, J.M. (1989). Microbiological quality of dried and smoked fish from Lake Tanganika. Science des Aliments 9(3): 507-515, more
- Debevere, J.M.; Voets, J.P. (1972). Role of macronutrient minerals on anaerobic trimethylamineoxide reduction by an Achromobacter sp. isolated from fresh fish. Zeitschrift für allgemeine Mikrobiologie 12(7): 549-558, more
- Vyncke, W.; Debevere, J.M. (1968). Essais de conservation des Mollusques et Crustacés sous atmosphère d'azote. Rev. Gén. Froid 59(4): 589-592, more
|
Book chapter [show] |
- Debevere, J. (1990). Houdbaarheid en kwaliteitsbeheersing van aquacultuurprodukten, in: XXXIXste Post-universitaire onderwijsdag: perspektieven van de aquacultuur. Verhandelingen van de Faculteit Land- en Tuinbouwwetenschappen, Universiteit Gent, 29: pp. 25-35, more
|
Thesis (co-)promotor (7) [show] |
|
|