VLIZ zoekt jobstudenten voor onthaalfunctie expositie in Brugge (april-juni 2018)



Het VLIZ wil meerdere jobstudenten inzetten tijdens de maanden april, mei en juni 2018 voor het uitvoeren van toezicht- en onthaalfuncties tijdens de expositie ‘1914-’18, de Slag om de Noordzee’. Werkplek is het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge.

We zoeken jobstudenten die ofwel een volle maand inzetbaar zijn tijdens de openingsuren van de expo (9:00-12:00 en 13:00-18:00, zon- en feestdagen gesloten), of minimum inzetbaar zijn tijdens twee vaste dagen per week gedurende een periode van twee maanden. 

Als student maak je deel uit een unieke expo die de ‘groote oorlog’ op zee belicht: van de gevreesde duikbotenoorlog die georkestreerd werd vanuit Brugge, tot de tegenreactie met de Britse nachtelijke raids op Zeebrugge en Oostende. De expo vindt bovendien plaats op een bijzondere locatie: het Provinciaal Hof was het toenmalig hoofdkwartier van de Duitse marine tijdens WO I. De tentoonstelling is een initiatief van het Vlaams Instituut voor de Zee en Toerisme Vlaanderen, in samenwerking met het War Heritage Institute, Westtoer, Stad Brugge en de Provincie West-Vlaanderen. Meer informatie over de expo.

Tot de taken van de jobstudenten behoren toezicht en onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets en brochures, het bijhouden van het aantal bezoekers, het verrichten van ticketcontrole en het verstrekken van basisinformatie.

Het VLIZ biedt kandidaten aangename werkomstandigheden en een passende verloning, en de kans deel uit te maken van deze unieke tentoonstelling. Van de geïnteresseerden wordt publieksgerichtheid, een open en dynamische ingesteldheid, en een grote zin voor kwaliteit verwacht. Kennis van een of meerdere vreemde talen is een meerwaarde.

Geïnteresseerden kunnen vóór 29 maart hun curriculum vitae doorsturen, samen met een motivatiebrief en een voorkeur voor periode en/of dagen van inzetbaarheid.

Sollicitaties mogen gericht worden aan Wim De Winter, wetenschappelijk medewerker en verantwoordelijk voor de coördinatie van deze expositie bij het VLIZ: wim.dewinter@vliz.be.