La détermination du degré de fraîcheur du poisson de mer
Van de Velde, A.J.J. (1939). La détermination du degré de fraîcheur du poisson de mer, in: 2e Internationaal Congres van de Zee, Luik, 30-31 Juli en 1-2 Augustus 1939 = 2ième Congrès International de la Mer, Liège, 30-31 juillet et 1-2 août 1939. Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports), 2: pp. 422-424
In: (1939). 2e Internationaal Congres van de Zee, Luik, 30-31 Juli en 1-2 Augustus 1939 = 2ième Congrès International de la Mer, Liège, 30-31 juillet et 1-2 août 1939. Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports), 2. Bestuur van het Zeewezen: Oostende. 803 pp., more
In: Internationaal congres van de zee (verslagen) = Congrès International de la Mer (rapports). Bestuur van het Zeewezen: Oostende. , more
| |