Mariene wetenschapseducatoren op EMSEA in Georgië

EMSEA 2023
EMSEA

De conferentie van de European Marine Science Educators Association (EMSEA) gaat door van 16 tot 18 oktober in Batumi (Georgië). Doel is om goede onderwijs- en opleidingspraktijken voor het verbeteren van de kennis van het mariene milieu, de blauwe economie en maritieme carrières onder de aandacht te brengen. Wil je graag als wetenschapper een nieuwe bevinding delen met Europese mariene educatoren? Of wil je omgekeerd jouw marien-educatief project of jouw werk met burgers breder kenbaar maken? Dan is EMSEA 2023 de place-to-be! Abstract voor deze 10de editie kunnen nog worden ingediend tot 25 augustus.

European Marine Science Educators Association (EMSEA) viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan! Om deze mijlpaal te vieren, waagt EMSEA zich buiten de grenzen van de EU en brengt zijn leden naar een van de partnerlanden van de EU. De conferentie vindt plaats in Batumi, een levendige kuststad in het zuidoosten van Georgië.

Het doel van de conferentie is zoals steeds om goede onderwijs- en opleidingspraktijken voor het verbeteren van de kennis van het mariene milieu, de blauwe economie en maritieme carrières onder de aandacht te brengen. Bovendien is het een kans om te netwerken en een regionale dialoog over Ocean Literacy in de Zwarte Zee en met de bredere EMSEA-gemeenschap tot stand te brengen.

Op de conferentie zullen EMSEA-leden, organisaties en individuen die van onschatbare waarde zijn geweest voor het marien onderwijs in het voorbije decennium, hun expertise over het marien onderwijs delen.

In Batumi zullen we ook een Black Sea Literacy Network opzetten, in het kader van het BRIDGE-BS- project (bridgeblacksea.org). Het doel is om mariene wetenschappers, docenten, bedrijven die betrokken zijn bij de blauwe economie, oceaanprofessionals en iedereen die enthousiast en nieuwsgierig is over onderwijs in de Zwarte Zee bij elkaar te brengen.

Meer info over de EMSEA-conferentie

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!