Heel wat vacatures bij het VLIZ momenteel

Vacature data-ingenieur
VLIZ | Nick Decombel Fotografie

In augustus lanceerde het VLIZ een 6-tal vacatures voor zeer uiteenlopende profielen: van financieel deskundigen tot een data-ingenieur, van een specialist en een projectmanager in de mariene robotica, tot post-doc in klimaatonderzoek. 

  • Specialist mariene robotica
    Om de capaciteit van het engineering- en operationele team van het VLIZ Marine Robotics Centre te versterken, werft VLIZ een specialist aan in mariene robotica. Solliciteer (t.e.m. 16 september) en draag bij aan de revolutie van mariene autonome systemen in marien onderzoek en innovatie! 
     
  • Financieel projectcoördinator
    Als financieel projectcoördinator werk je binnen de instelling nauw samen met de wetenschappelijke projectmanagers, doe je de administratieve en budgettaire opvolging van onderzoeksprojecten, en onderhoud je contact met partners wereldwijd. Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het administratieve en budgettaire management van een portfolio aan projecten? Lees dan zeker verder en solliciteer! Dat kan tot en met 15 september.
     
  • Post-doc onderzoeker klimaat
    De oceaan warmt op, verzuurt en verliest zuurstof, maar de onderlinge verbanden tussen deze milieustressoren worden tot op heden nog niet goed begrepen. Binnen het project 'Integration of Models and Observations across Scales' (InMOS) ga je binnen de VLIZ-onderzoeksgroep 'Past, Present and Future Climate' in-situ metingen opschalen en nieuwe machine learning techieken toepassen. Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteren kan tot 15 september.
     
  • Financieel administratief medewerker
    Als financieel administratief medewerker werk je nauw samen met collega's die verantwoordelijk zijn voor de boekhouding en het projectmanagement. Ben je gedreven, met oog voor detail? Heb je een passie voor cijfers? En werk je graag zelfstandig? Solliciteren kan tot en met 15 september.
     
  • Data-ingenieur
    VLIZ is op zoek naar een gepassioneerde data-ingenieur die ons kan helpen om solide data-pijplijnen te bouwen en om het team van het VLIZ marien datacentrum te versterken. Deze vacature houdt verband met het groeiende aantal onderzoeks- en innovatieprojecten (O&I) binnen VLIZ op vlak van innovatieve mariene observaties en databeheer, die zowel een civiel als een militair doel hebben (dual use). Solliciteren kan tot en met 30 september 2024. 
     
  • Project manager Dual Use Technology
    Naarmate mariene technologie evolueert, ontstaat er een toenemende overlap tussen wetenschappelijke en militaire toepassingen. Dit brengt zowel uitdagingen als kansen met zich mee voor een instituut als het VLIZ. Daarom gaan we op zoek naar iemand die ons kan helpen om deze wateren te bevaren. Solliciteren kan tot 8 september. 

 

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!