Professionele Bachelor Thesis Award | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Professionele Bachelor Thesis Award

Jaarlijks kent het VLIZ een prijs toe ter bekroning van een professionele bachelorproef aan een Vlaamse hogeschool (bacheloropleiding), of van een professionele bachelorproef van een Vlaamse student aan een (inter)nationale onderwijsinstelling. Zowel fundamentele als toegepaste onderzoeksonderwerpen in alle takken van de mariene wetenschappen komen in aanmerking.

De jaarlijkse VLIZ Bachelor Thesis Award heeft tot doel het werk van verdienstelijke jonge mariene onderzoekers te erkennen en te bekronen. Aldus hoopt het VLIZ hen aan te sporen in de toekomst kwaliteitsvolle wetenschappelijke bijdragen te blijven leveren en het zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen te bevorderen.

Behaalde je afgelopen academiejaar je bachelordiploma aan een Vlaamse hogeschool? Ben je fier op je marien of kustgerelateerd eindwerk? Stel je dan kandidaat voor de VLIZ Bachelor Thesis Award!

De prijs bedraagt 500 EUR en is voorbehouden aan jonge onderzoekers die ten hoogste twee jaar afgestudeerd zijn aan een Vlaamse universiteit of hogeschool. Meer informatie over de selectieprocedure en de criteria voor deelname bevindt zich in het reglement. Deelnemen kan via deze link (deadline 13 december 2020).

De VLIZ Bachelor Thesis Award 2020 wordt uitgereikt op woensdag 3 maart 2020 ter gelegenheid van de VLIZ Marine Science Day #VMSD21 in De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18a te Oostende.

Vorige laureaten