Nieuwsbrief VLIZINE | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Nieuwsbrief VLIZINE

Hét e-zine met praktische informatie over het onderzoek en beleid door en voor Vlaamse mariene wetenschappers: met aankondigingen over nieuwe projecten en publicaties, evenementen, vacatures, beurzen, etc. en boordevol wetenschappelijke weetjes over onze kust, zeeën en oceaan.

Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) wil met dit e-zine informeren over de eigen activiteiten en die van onderzoeks- en beleidsgroepen in Vlaanderen, actief in de mariene en kustgebonden wetenschappen.

Huidige nummer   Archief eerdere nummers

Suggesties voor berichtjes?

Alle nuttige informatie van uw kant (zoals vacatures, nieuwe projecten, vraag voor samenwerking, interessante symposia, etc.) wordt graag ingewacht om in het eerstvolgende e-zine te worden opgenomen. Contacteer ons met uw suggesties*!

Wil je graag meewerken en regelmatig doorgeven wat er in uw instelling gebeurt? Word dan één van de vaste VLIZINE-steunpunten. Wij nodigen je dan maandelijks uit om nieuwtjes door te sturen*.

* De redactie behoudt zich het recht om berichten al dan niet op te nemen.

Colofon

Verantwoordelijke uitgever: Jan Mees

Redactie: Jan Seys, Nancy Fockedey, Bart De Smet en Ines Tavernier

Registreren

Bij opgave van je e-mailadres ontvang je deze maandelijkse nieuwsbrief, maar je kan je ook abonneren op dagelijkse of wekelijkse updates met de meest recent opgeladen VLIZINE-berichten. Je abonnement wijzigen of uitschrijven kan via onderstaand formulier.