VLIZ Marine Science Day 2023 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ Marine Science Day 2023

Doordat de covid-19-pandemie stokken in de wielen stak, werden de vorige edities van de VLIZ Marine Science Day als online events aangeboden. We zijn dan ook uitermate verheugd om te kunnen aankondigen dat we volgende jaar #VMSD23 opnieuw als een live event laten doorgaan in het 'Bruges Meeting & Convention Centre' in Brugge op woensdag 1 maart 2023. We hopen er een dag vol inspirerende presentaties en interactie van te maken voor de ganse mariene onderzoeksgemeenschap uit Vlaanderen en omstreken!

We streven ernaar om terug een heel gevarieerd programma op te stellen dat je meeleidt door de verscheidenheid aan mariene wetenschap uit Vlaanderen en omstreken.

Er zijn twee manieren om je eigen werk actief te presenteren: een presentatie van vijf minuten of een posterpresentatie. Voor deze laatste moet je jouw onderzoek presenteren in een 1 minuut durende video, die beschikbaar zal blijven op de website.

Het abstract en aanvraag tot deelnemen kun je indienen volgens de onderstaande instructies.

  • Mondelinge presentatie van 5 minuten (enkel predoc)

Volg deze link om je abstract in te dienen. De deadline ligt op 15 januari 2023.
Abstracts die niet zijn geselecteerd voor een mondelinge presentatie, worden automatisch geaccepteerd voor deelname aan de posterpresentatie.

  • Posterpresentatie

Volg deze link om je abstract in te dienen. De deadline ligt op 15 januari 2023. Alle posters worden online geplaatst en worden digitaal gepresenteerd tijdens #VMSD23.


LET OP: de deadline van 15 januari is definitief. Er komt geen verlenging. Late aanvragen wordt niet meer in aanmerking genomen.

Het volledige programma zal beschikbaar zijn in februari 2023.

Bij vragen over deze 'call for abstracts' of met betrekking tot de VLIZ Marine Science Day 2023, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@vliz.be.

Binnenkort meer op de VMSD-webite: www.vliz.be/vmsd