VLIZ Marine Science Day 2022 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ Marine Science Day 2022

Op woensdagvoormiddag 2 maart 2022 zit de Vlaamse mariene onderzoeksgemeenschap aan hun scherm gekluisterd voor de 21ste editie van de VLIZ Marine Science Day. Omdat corona nog steeds roet in het eten strooit, gaan we ook dit jaar voor een online event. Maar eentje die je niet mag missen als je op de hoogte wil blijven van het lopende zeeonderzoek in Vlaanderen

We hebben een divers programma van een halve dag samengesteld, waarbij je het werk van jonge zeewetenschappers ontdekt via presentaties en interviews.

Beginnen doen we met keynotespreker Patrick Sorgeloos (UGent) die ons door zijn lange carrière in het internationale aquacultuuronderzoek leidt.

De traditionele postersessie vervangen we door online presentaties, maar jij bepaalt nog steeds mee wie de posterprijs wint!

Conclusie: Als mariene wetenschapper – jong of ervaren, werkzaam op een universiteit, onderzoeksinstelling of bedrijf – mag je zeker niet ontbreken op deze hoogdag voor de mariene wetenschappen in Vlaanderen!

Ontdek het volledige programma van #VMSD22 >

Registreren = stemmen

Deelnemen aan de onine VLIZ marine Science Day is gratis. Registeren kan ten laatste op 28 februari.

Door in te schrijven krijg je de mogelijkheid om mee te stemmen voor de posterwedstrijd. De dag voorafgaand aan het evenement ontvang je een e-mail met aanvullende informatie, de links naar het evenement en de postersessies, en ontdek je hoe je kunt stemmen op je favoriete poster.

Registreren voor #VMSD22 >