LifeWatch Biodiversity Day 2023: Habitat mapping | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

LifeWatch Biodiversity Day 2023: Habitat mapping

Donderdag 26 januari 2023 is de (nieuwe) datum voor de tweede LifeWatch Biodiversity Day – het jaarlijks evenement over biodiversiteit waar wetenschap, burgers, beleid en de industrie elkaar kunnen ontmoeten. Deze tweede editie in het KVAB in Brussel richt zich op de nieuwste innovaties voor het in kaart brengen van biotopen en habitats voor biodiversiteits- en ecosysteemonderzoek, zowel op land als in zee. Leer open remotesensingdatabronnen kennen en verken een aantal hands-on applicaties. Een unieke kans om te komen ontdekken, leren, verbinden en geïnspireerd te raken!

Vanwege aangekondigde stakingen op 5 oktober 2022, zagen wij geen andere optie dan dit evenement uit te stellen naar een nieuwe datum: donderdag 26 januari 2023.

Programma

De organisatoren beloven je een dag met keynote lezingen, nieuwe inzichten en interactie met belanghebbenden die de stand van zaken in dit vakgebied demonstreren en je voorbereiden op een nog uitdagendere toekomst.

Het programma is zo opgesteld dat het toegankelijk voor deelnemers uit de wetenschap, het beleid en de industrie, maar ook voor geïnteresseerde brugers actief in het behoud van biodiversiteit, zowel op land als op zee.

Datum

Donderdag 26 januari 2023, van 9:30 tot 17:00

Locatie
KVAB (Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten), Paleis der Academiën, Rue Ducale 1, 1000 Brussel

Meer over het programma en hoe gratis registeren (voor 19 januari) op www.lifewatch.be.