LifeWatch Biodiversity Day 2022: Habitat mapping | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

LifeWatch Biodiversity Day 2022: Habitat mapping

Blokkeer alvast 5 oktober 2022 in jouw agenda voor de LifeWatch Biodiversity Day – het jaarlijks evenement over biodiversiteit waar wetenschap, burgers, beleid en de industrie elkaar kunnen ontmoeten. Deze tweede editie in het KVAB in Brussel richt zich op het in kaart brengen van biotopen en habitats. Een techniek die essentiële gegevens aanlevert voor onderzoek en behoud van biodiversiteit, zowel op land als in zee. Bereid je voor op een overzicht van open remote sensing-gegevens en verschillende praktische toepassingen in het veld. Klaar om te komen ontdekken, leren, verbinden en geïnspireerd te raken?

Programma
De organisatoren beloven je een dag met keynote lezingen, nieuwe inzichten en interactie met belanghebbenden die de stand van zaken in dit vakgebied demonstreren en je voorbereiden op een nog uitdagendere toekomst.

Het programma is zo opgesteld dat het toegankelijk voor deelnemers uit de wetenschap, het beleid en de industrie, maar ook voor geïnteresseerde brugers actief in het behoud van biodiversiteit, zowel op land als op zee.

Datum

Woensdag 5 oktober 2024, van 10:00 tot 17:00

Locatie
KVAB (Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten), Paleis der Academiën, Rue Ducale 1, 1000 Brussel

Binnenkort meer over het programma en hoe gratis registeren op www.lifewatch.be.