Oral Presentation Award | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Oral Presentation Award

Sinds 2010 wordt op de jaarlijkse VLIZ Marine Science Day in februari-maart door het aanwezige publiek telkens de beste mondelinge presentatie geselecteerd. Sinds 2016 wordt er een winnaar geselecteerd op zowel pre-doc als post-doc niveau.

De VLIZ Marine Science Day belicht elk jaar opnieuw de diversiteit, de kwaliteit en het belang van het mariene onderzoek in Vlaanderen met een uitgebreide postersessie en een selectie van pitch presentaties.

De beste mondelinge presentatie wordt verkozen door het aanwezige publiek. In het verleden werd de mondelinge presentatie ook door een vakjury geselecteerd. Sinds 2016 wordt er een winnaar geselecteerd op zowel pre-doc als post-doc niveau. De prijs voor deze bekroning bedraagt 150 EUR.

De winnaars van de VLIZ Oral Presentation Award 2016 zijn gekend:

Pre-Doc presentatie

Alice Cransveld - Mercury stable isotopes discriminate different populations of common Seabass around Europe and provide insight on mercury cycle

pitch presentation: PDF Icon -

Post-Doc presentations

Tom Van der Stocken - Modeling mangrove propagule dispersal trajectories using high-resolution estimates of ocean surface winds and currents

pitch presentation:

Vorige laureaten