VLIZ en corona COVID-19 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

VLIZ en corona COVID-19

Toegevoegd op 2020-06-01
Om de tweede coronagolf in te dijken neemt het VLIZ opnieuw maatregelen en zijn bezoekers tijdelijk niet meer toegelaten in de kantoren van het VLIZ, inclusief de bibliotheek. Het Marien Station Oostende is uitzonderlijk wel nog toegankelijk voor wetenschappers van andere instellingen, maar enkel op afspraak. De meeste van onze medewerkers werken terug van thuis uit, maar ze blijven bereikbaar.

Illustratie: mattthewafflecat from Pixabay

Omwille van de COVID-19 pandemie en conform de richtlijnen van de overheid, neemt VLIZ verschillende maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en hun contacten te beschermen, alsook om de impact op de continuïteit van onze activiteiten en onze samenwerking met partners te beperken.

Het VLIZ blijft zich ook tijdens de pandemie inzetten voor de mariene wetenschappen, maar het merendeel van onze medewerkers werkt nog regelmatig van thuis. Zij zijn telefonisch en digitaal bereikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw vertrouwde contactpersonen indien u vragen heeft. Hun gsm-nummer en e-mail vindt u terug via de stafpagina van onze website en op de webpagina met info over onze dienstverlening.

De kantoren van het VLIZ, incl. de bibliotheek zijn tijdelijk niet meer open voor bezoekers. Enkel het Marien Station Oostende is in bepaalde gevallen toegankelijk voor wetenschappers uit andere instellingen, weliswaar enkel op afspraak.
 


[Overzicht] [Login]