VLIZ zoekt jobstudenten voor zomer 2019 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

VLIZ zoekt jobstudenten voor zomer 2019

Toegevoegd op 2019-01-29
VLIZ rekruteert meerdere jobstudenten voor de maanden juli, augustus of september 2019. Geïnteresseerden kunnen tot en met 30 april 2019 hun curriculum vitae doorsturen, samen met een motivatiebrief en eventuele voorkeur voor periode, uit te voeren activiteit of afdeling.

De jobstudenten die in juli 2018 werkzaam waren op het VLIZ. Ook in augustus en september zijn meerdere enthousiaste krachten onze instelling komen versterken. Foto: VLIZ (Fockedey)

Meerdere studenten krijgen deze zomer weer de kans om gedurende één maand – tijdens de maand juli, augustus of september – mee te werken aan diverse lopende projecten en nieuwe initiatieven van het Vlaams Instituut voor de Zee.

Het VLIZ biedt kandidaten aangename werkomstandigheden en een passende verloning. Van de geïnteresseerden wordt een open en dynamische ingesteldheid verwacht en een grote zin voor kwaliteit.

Kennis van de zee en/of van de mariene wetenschappen of van specifieke aspecten van databeheer of communicatie strekken tot de aanbeveling. Studenten van marien-gerelateerde opleidingen genieten een zekere voorkeur.

Sollicitaties mogen verstuurd worden aan Prof. dr. Jan Mees, Algemeen directeur, Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) via de e-mail: jobs@vliz.be.
 

Link: www.vliz.be/nl/aanbod-studenten[Overzicht] [Login]