IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Effect of food processing on toxin content in scallops
Andjelkovic, M.; Wambacq, M.; Bekaert, K.; Robbens, J.; Van Loco, J. (2015). Effect of food processing on toxin content in scallops, in: Marine and Freshwater Toxins Analysis, Fifth Joint Symposium and AOAC Task Force Meeting. Book of Abstracts.
In: (2015). Marine and Freshwater Toxins Analysis, Fifth Joint Symposium and AOAC Task Force Meeting. Book of Abstracts. AOAC: Spain. , meer

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Open Repository 312140 [ OMA ]
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien

Auteurs  Top 
  • Andjelkovic, M., meer
  • Wambacq, M.
  • Bekaert, K., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs