IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Food composition and consumption of Chilean hake (Merluccius gayi gayi G.) with special reference to cannibalism
Stobberup, K.A. (1992). Food composition and consumption of Chilean hake (Merluccius gayi gayi G.) with special reference to cannibalism. CM Documents - ICES, C.M. 1992(G:43). ICES: Copenhagen. 15 + tables + figures pp.
Deel van: ICES CM Documents - ICES. ICES: Copenhagen. ISSN 1015-4744, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien

Auteur  Top 
  • Stobberup, K.A.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur