IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [107453]
Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety and consumer perception: final report
De Henauw, S.; Willems, J.; Sioen, I.; Van Camp, J.; Verbeke, W.; De Langhe, I.; Vanhonacker, F.; Cooreman, K.; Raemaekers, M.; Parmentier, K.; Vanrolleghem, P.A.; Verdonck, F.; Van Thuyne, N. (2006). Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety and consumer perception: final report. Belgian Science Policy: Brussel. 103 + annexes pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Open Repository 115334 [ OMA ]
Documenttype: Eindrapport

Trefwoorden
    Consumers
    Food > Human food > Seafood
    Food consumption
    Health and safety
    Nutritional requirements
    België [Marine Regions]
    Marien

Project Top | Auteurs 
  • Integrated evaluation of marine food products: nutritional value, safety and consumer perception, meer

Auteurs  Top 
  • De Langhe, I.
  • Vanhonacker, F., meer
  • Cooreman, K., meer
  • Raemaekers, M., meer
  • Parmentier, K., meer
  • Vanrolleghem, P.A., meer
  • Verdonck, F., meer
  • Van Thuyne, N.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs