IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ] Print deze pagina

Laboratory for Food chemistry and human nutrition (UGent)

Nederlandse naam: Laboratorium voor Levensmiddelenleer en humane voeding
Overkoepelend instituut: Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (UGent), meer

Adres:
Coupure Links 653
9000 Gent
België

Tel.: +32-(0)9-264 58 67
Fax: +32-(0)9-264 62 15
 Publicaties | Projecten 
 
Type: Educatief
Niveau: Labo

Publicaties (3)  Top | Projecten 
    ( 3 peer reviewed ) opsplitsen filter
  • Peer reviewed article Kuuliala, L.; Sader, M.; Solimeo, A.; Pérez-Fernández, R.; Vanderroost, M.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2019). Spoilage evaluation of raw Atlantic salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheres by multivariate statistics and augmented ordinal regression. Intern. J. Food Microbiol. 303: 46-57. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.04.011, meer
  • Peer reviewed article Kuuliala, L.; Al Hage, Y.; Ioannidis, A.-G.; Sader, M.; Kerckhof, F.-M.; Vanderroost, M.; Boon, N.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres. Food Microbiol. 70: 232-244. https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2017.10.011, meer
  • Peer reviewed article Kuuliala, L.; Abatih, E.; Ioannidis, A.-G.; Vanderroost, M.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Multivariate statistical analysis for the identification of potential seafood spoilage indicators. Food Control 84: 49-60. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.07.018, meer

Projecten (3)  Top | Publicaties 
  • Geïntegreerde evaluatie van mariene voedinsmiddelen: voedingswaarde, veiligheid en consumptieperceptie, meer
  • Marine@Ugent: UGent Marine Sciences Center of Excellence, meer
  • Probabilistische innameschatting van omega-3 vetzuren en contaminanten door de consumptie van vis en zeevruchten in België (RiskBenefit), meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Publicaties | Projecten