Marine Science meets Maritime Industry 2018 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Marine Science meets Maritime Industry 2018

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren het VLIZ en Flanders’ Maritime Cluster (FMC) het event Marine Science meets Maritime Industry, specifiek bedoeld om managers en business developers van Belgische maritieme bedrijven samen te brengen met wetenschappers actief in het mariene/maritieme onderzoek. Voor de editie van donderdag 24 mei 2018 zijn we op zoek naar sprekers die hun ervaringen rond samenwerking en innovatie kort en krachtig willen delen, en interessante tips kunnen meegeven.

Heb je ervaring met innovatie en al samengewerkt met andere organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten of processen? Of was je als kennisinstelling of bedrijf actief betrokken in een technologietransferproject of bij het herdenken van een bestaande oplossing?

Aarzel dan niet en zet je bedrijf/kennisinstelling extra in de kijker. Stel je kandidaat en maak kans te worden uitgenodigd voor een pitch-presentatie op ‘Marine Science meets Maritime Industry’ 2018.

Inschrijven kan tot en met 13 maart 2018 via deze link. Begin april laten we je weten of je bij de gelukkige geselecteerden hoort.

Happy innovating!

Marine Science meets Maritime Industry is een organisatie van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) en Flanders’ Maritime Cluster (FMC).