VLIZ Marine Science Day 2019 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ Marine Science Day 2019

De VLIZ Marine Science Day is ondertussen een jaarlijks terugkerend, en niet te missen waarde geworden voor iedereen begaan met de zee- en kustwetenschappen in Vlaanderen en aangrenzende regio’s. Op woensdag 13 maart 2019 verwelkomen we jullie dan ook graag in het MEC Staf Versluys in Bredene voor een boeiend programma vol presentaties en demo’s rond het nieuwste onderzoek en initiatieven. Tijdens deze editie vormen de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs - Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties de rode draad doorheen het programma.

Wil je je mariene onderzoek of activiteiten voorstellen op 13 maart 2019 in het MEC Staf Versluys center in Bredene? Bezorg ons vóór 14 januari 2019 een Engelstalig abstract via het invulformulier en duid aan of je wil deelnemen aan de competitie van mondelinge en posterpresentaties, of liever een demo geeft. Mariene en maritieme bedrijven kunnen zichzelf voorstellen op het 'Meet the Company' evenement. Hiervoor stuur je een mailtje naar karen.rappe@vliz.be, waarna we met jou contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken.

Registreren voor de VMSD19 is gratis maar verplicht! Alle informatie over het indienen van een abstract en voor registratie aan het evenement is terug te vinden op de website van de VLIZ Marine Science Day.