Hydro17 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Hydro17

Tussen 14 en 16 november 2017 organiseert de Hydrographic Society Benelux de 25ste editie van de Hydro conferentie voor de International Federation of Hydrographic Societies (IFHS). Hydro17 zal worden georganiseerd aan boord van het prestigieuse stoomschip SS De Rotterdam, een oud cruiseschip dat aangemeerd ligt in de haven van Rotterdam en dienst doet als hotel-restaurant en conferentieruimte.

Hydro17 wil vooral het expertennetwerk binnen de hydrografische wereld versterken, maar zoekt ook naar links met aangrenzende disciplines. Daarom zal 'connectie' als rode draad doorheen de conferentie lopen.

Momenteel circuleert een oproep voor het indienen van abstracts voor wie zijn of haar onderzoek wenst te communiceren op deze internationale conferentie (deadline 28 februari 2017). Meer instructies via deze link: https://hydro17.com/abstract-submission.

Consulteer regelmatig de conferentiewebsite voor meer details rond programma en inschrijven: hydro17.com

De Hydrographic Society Benelux (HSB) organiseert Hydro17 voor de International Federation of Hydrographic Societies (IFHS). Het VLIZ is partner in de organisatie, waarbij Tina Mertens deel uitmaakt van het Scientific Committee.