XII SCAR Biology Symposium | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

XII SCAR Biology Symposium

Het centrale thema van het 12de SCAR (Scientific Committee of Antarctic Research) Biology Symposium is 'Scale matters'. Het doel is om de biologische processen en diversiteit van Antarctica te overspannen op alle mogelijke niveaus: vanaf de kleinste moleculaire schaal, tot op populatie- en ecosysteemniveau. Inzichten in hedendaagse en historische biologische processen, zowel terrestrische als mariene en menselijke, zijn van essentieel belang voor het begrijpen van mogelijke bedreigingen van de Antarctische biologie en hun impact. Het symposium gaat door van 10 tot 14 juli 2017 in Leuven. Abstracts kunnen nog tot 15 februari 2017 worden ingediend.

Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) is verantwoordelijk voor het abstractenboek van het symposium, dat zal worden gepubliceerd in de serie VLIZ Special Publications.

Voor meer informatie, registratie en het indienen van abstracts kun u zich wenden tot de website van de conferentie: www.scarbiology2017.org.